Gaveideer & gaveinspiration

Du kender det sikkert godt - tiden nærmer sig, snart skal vi til bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, jubilæum, konfirmation eller hvad der nu skal fejres. Vi glæder os - der er bare én ting der mangler - GAVEN - hvem tænker på den?
Hvad fik han/hende sidste gang, hvor meget skal det koste, er der noget de ønsker sig eller har brug for?

Og jeg indrømmer det gerne, gaver er komplekse: Hvad tænker modtageren, hvad tænker den som giver, hvad tænker alle de andre der er til festen?

Jeg er efterhånden god til det med gaver og gaveideer, jeg har jo i løbet af årene lavet rigtig mange af dem. Gaver som jeg som oftest får meget positive tilbagemeldinger på, både fra den som har givet dem, og den som har været den heldige gavemodtager.

Jeg kan love dig en gave som ingen andre har givet eller fået magen til, det er en af de store fordele ved kunst som gave. Kunst er altid en unik gave. Kunst lader sig sjældent overgå af masseproducerede ting. Det kan kombineres med humor, digte, ordsprog, livsmotto, billede, favorit hobby eller noget andet du ønsker at sige til, eller om gavemodtageren, på en på en skulptur, på et relief eller på et fad eller en skål. Se i min butik hvad du kan lide, eller som altid skriv en besked, ring, SMS eller mail til gabriella-de3fisk@hotmail.dk, jeg laver kun unikke gaver til unikke mennesker.

Køber du din gave her hos mig, er det i hvert fald ikke noget problem, at ham/hende, der skal modtage gaven, er en af de der i forvejen har alt - jeg kan garantere at din gave har han eller hende ikke - kunst er unika.
Denne eller lignende skulptur kan købes som gave nu eller bestilles
Denne eller lignende skulptur kan købes som gave nu eller bestilles