Du synes måske det er at tage en chance at købe kunst og unika gaver online?

På en måde er jeg jo enig, man vil aller helst gerne se det, man køber i virkeligheden, man vil fornemme de følelser man får ved fysisk at være i nærheden.

Jeg kan berolige dig med, at i de aller fleste tilfælde tager al min kunst og alle mine gaver sig bedre ud i virkeligheden end på billeder. Jeg vil gerne, at du skal få noget du godt kan lide – noget unikt, som du vil gå og glæde dig over – og noget som dine gæster vil spørge interesseret ind til når de kommer på besøg. Et stykke kunst du vil kigge på, når du går forbi – men samtidig også et stykke kunst, som taler tilbage til dig, når du er så elskværdig at kigge på det.

Derfor er det vigtig for mig, at du bliver tilfreds med det, du har købt, og at vi har alt det med småt på det rene. Jeg vil gøre alt for, at du bliver glad og tilfreds med det, du køber, og jeg vil gerne, at du skal vide, at jeg – hver gang, lægger en stor del af mig selv og min sjæl i den unikke gave eller det kunst, du vælger at købe.

Derfor tror jeg, at det er godt, at vi to har klare aftaler fra start af, de ligger her under “Dig & mig”: