Fragt og levering
De enkelte kunst- og gavegenstande har ulige fragt- og leveringsmuligheder, disse fremgår af produktbeskrivelserne.

 • Lokal afhentning:
  De fleste kunder vælger at afhente sin kunst eller gave selv, i mit galleri. Dette er altid at foretrække. Vi får en god snak og ser hinanden før jeg afleverer mit hjertebarn. Lokal afhentning må altid aftales på forhånd. Du slår bare på tråden eller skriver til mig på SMS eller her.
 • Pr. post:
  Enkelte varer kan sendes med post, dette fremgår af produktbeskrivelsen. Med post tager det 3-5 hverdage før du kan forvente at have din vare.
 • Privat levering til faste priser:
  Kunstgenstande der ikke tåler, eller er forbundet med stor risiko for at blive beskadiget i den almindelige post- eller varetransport, kan enten blive afhentet hos mig (lokal afhentning) eller du kan vælge at få den leveret til din adresse efter et fast prissystem afhængigt af din leveringsadresses postnummer. Denne private levering er til alle adresser i Danmark, dog kun til brofaste øer, undtagen Bornholm, Færøerne og Grønland. De faste priser er som følger:
  Danske postnumre: 8000 – 9999 kr. 600,
  Danske postnumre: 6000 – 7999 kr. 900,-
  Danske postnumre: 1000 – 5999 kr. 1000,-
  For at dette skal hænge sammen økonomisk er jeg nødt til at samle kørslerne sammen, derfor kan det være op til 8 ugers ventetid før du får din kunst eller gave leveret. Vi tager kontakt med dig for at aftale nærmere.
 • Levering til udlandet:
  Kunder boende udenfor Danmark (herunder kunder hjemmehørende på Færøerne eller Grønland), må selv afhente kunst og gaver (lokal afhentning). De kan også få kunst og gaver tilsendt, hvis jeg finder dette forsvarlig og det kan lade sig praktisk gennemføre. Fragtomkostninger er som ellers udelukkende købers ansvar.

Levering anses for sket, når du har fået kunstgenstanden/gaven udleveret. Er du ikke hjemme på det tidspunkt den aftalte levering skal ske, skal du betale eventuelle ekstra omkostninger.