Her hos Gabriella – De 3 Fisk sælger vi mange gavekort. De kan bruges, når du som gavekortindehaver selv ønsker det, uanset om det er på en udstilling, her hjemme hos mig i mit Værksted & Galleri, eller på net.

På udstillinger eller her hjemme hos mig i mit Værksted & Galleri – tager du blot dit gavekort med.

Et gavekort kan ikke omgøres til kontanter, medføre negativ saldo, eller at jeg kommer til at skylde gavekortindehaveren penge. Bruger du ikke hele dit gavekort, kan du bruge saldoen ved en anden anledning.

På net kan du bruge dit gavekort på følgende måder:

  • Indtast gavekortets kode som “Gavekortkode” i din Indkøbskurv og tryk på ”Brug dit gavekort”. Har du en gyldig kode, bliver det samlede beløb du skal betale, reduceret med den værdi dit gavekort har.
  • Har du et gammelt gavekort, hvor der ikke står nogen kode på – må du ringe eller skrive til os først.

Gavekort bestilles på net som en almindelig vare, du kan vælge at jeg sender dig dit gavekort eller du kan laste det ned og selv printe det ud. Efter du har bestilt sender jeg dig en kode på mail som er unikt for dit gavekort – din Gavekortkode. Denne kode kan du selv vælge at skrive på gavekortet, eller opbevare det separat. Det er koden som giver dig, eller den du giver gavekortet til, adgang til at købe kunst og gaver ved mig. Gavekort er gyldige i 1 år fra den dag du får din gavekortkode.