Jeg hedder Gabriella Jørgensen (tidligere Susanne Gabriella Pedersen) og er født i Skagen i 1967. Jeg bor 4 km syd for Hjørring på Præstevej 3 i Hæstrup Mølleby.

Den 10.september 2011 åbnede jeg mit galleri Gabriella – De 3 Fisk på samme adresse.

Her er det muligt at se min udstilling. Der kommer løbende nye skulpturer, relieffer, fade, smykker mm. Du er velkommen til at se mit værksted. Jeg byder gerne på en kop kaffe, når der er godt vejr – er man velkommen til at tage kaffen med i haven.

Jeg har altid holdt af at udfolde mig kreativt med mange forskellige materialer og udtryksformer gerne kombineret. Naturen kan ofte blive en inspirationskilde til nyskabelse.
Jeg bliver inspireret af livet omkring mig – en gåtur i haven – ved stranden – lyset – farver -sindsstemninger – materialer jeg finder – der er sjove – grove – fine – ting med sjæl og charme.
Materialerne må gerne have en historie, som jeg måske kender eller ikke kender til og aldrig får at vide – tanker og følelser – fantasi – drømme og spontanitet får frit løb til at forvandle gamle ting – så de får nyt liv. Nye ideer vokser og sprudler frem – nogle kommer i lysglimt – er der et kort øjeblik, pludselig er der en ny – processen får lov til at leve så længe som muligt – ofte tager designet en helt anden drejning end jeg havde tænkt mig. Sådan opstår de mest spændende værker.

Arbejde og uddannelse:
Til daglig har jeg den fornøjelse at arbejde / undervise i PMU – Kiramik, som er et kreative værksted for unge med særlige behov, hvor vi arbejder med glas, keramik og smykker som vi sælger i vores butik Kiramik på Ålborgvej 475 i Hæstrup Mølleby.
Det er nogle fantastiske dejlige unge mennesker
At arbejde med flere sider af sig selv, som det kreative, sociale, følelser, fordybelser – det er god livskvalitet

Tidligere har jeg gået på Engelsholm højskole – her arbejdede jeg med stoftryk, batik, keramik, vævning, indfarvning af garn, spinding og syning

Jeg er uddannet håndarbejdslærer i Nr. Sundby med hovedfag i stoftryk og batik. Tilvalgsfag: stofmaling, porcelænsarbejde og porcelænsmaling

Jeg har undervist i stoftryk – reaktive farver og rammetryk på daghøjskole og private weekendkurser (Farvekonsulent hos Farve- & Skiltefabrikken Opal i Hjørring)

Kostumesyning af div. dyr, hest, kylling, ælling, Hugo mf. til en skole i Ålborg.

Bestillingsarbejde indenfor beklædningsyning: brudekjole, brudepigekjole, sølvbrudekjoler, gallakjole, festtøj og spec. bluser
Beklædningen har været dekoreret fra bunden dvs. startet med et hvidt stykke silke og derefter malet og trykt med reaktive farver samt broderi.

Forskellige kurser indenfor:
Blomsterbinderi – Ålborg tekniske skole.: Dekorationer, buketter, bryllupsbinderi, begravelsesbinderi.

Glasfusing, sagging, slumping, støbning og glasperler samt sandblæsning – Else & Folmer Villumsgård, Cerama København

Smykkeformgivning – Ravstedhus.: Sølvringe, halskæder, vedhæng, armbånd og øreringe.

Raku / keramik – Dorthe Visby, Lønstrup

Glasstøbning – Mygdal glasmageri

Metalrelief – Marta Yepes, Tolne

Glasperler ved Moeslund glas i Ebeltoft

Stoftrykskursus: Farve og hvidætse samt folietryk ved Bitten Hansen Hobro

Glasstøbning: Anla Glas. v. Katja Henkenjohann fra Tyskland.

Vitragraph – Fusing med glasstænger.: Anla Glas. v. Nathan Sandberg fra Oregon, USA

Fra Krop til Skulptur.: Anla Glas. v. Mari Mészáros fra Holland (født i Ungarn)

Landskab i Fused glas: Anla Glas. v. Miriam Di Fiore fra Italien (født i Argentina)